Verzorging tot in de puntjes

Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht. Hier komt ook de naam van mijn pedicure praktijk vandaan: “Voetzorg Marianne”.

U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige sfeer. Mijn praktijkruimte is ruim ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten laten verzorgen. Ik behandel volgens de “nattechniek” methode. Dit voelt prettig koel en fris aan de voeten tijdens de behandeling.

Uw voeten, ze moeten uw leven lang mee…

Wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt ook uw houding veranderd? Daardoor kunnen weer rug – en of nekklachten ontstaan. Dus een goede reden om ze daarom vakkundig te laten verzorgen door een professionele pedicure.
Heeft u last van likdoorns, ingroeiende nagels, eelt, kloven, schimmelnagels of pijnlijk vermoeide voeten door werk of sport?
Ook voor Nagelbeugels, Orthese, nagelreparatie en antidruk technieken!

Ik ben aangesloten bij ProVoet en ProcCert, de brancheorganisatie voor pedicures.
Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen.
Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Na een deskundige behandeling van Voetzorg Marianne
voelt u zich beslist een ander mens!